Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Eğitimde teknoloji ve klasiği bir arada barındıran, özel okul konforunu aratmayan ancak Asr-ı Saadet fedakarlığı ve özverisini gençlerimizin başarısı için gerekli görüyor, kaliteli bir eğitimi her bir ferdin hak ettiğine inanıyoruz.

Misyon: Akşemseddin gönüllü, Fatih beyinli, Ulubatlı Hasan bilekli, Hüma Hatun yürekli, güçlü erkek ve kadınların oluşturduğu geleceğin Büyük Türkiye´sinin beyin kadrosunu yetiştirmeye namzet Lider bir kuruluş olmak.

Başarılar: Kamimder önclüğünüde gerçekleştirilen İmam Hatipler Arası Bilgi Yarışmasında okulumuz İl Üçüncüsü olmuştur.

Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Projeleri
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aksemseddinkaihl.meb.k12.tr

Adres - BOĞAZİÇİ MAH. 95002. SK. AKŞEMSETTİN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 6A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Nüfusun yoğun olarak yaşadığı tekerek yolu mevkiinde etrafı çoğunlukla yeni yapılmış binalarla dolu olan bir muhit.

Ulaşım Tekerek yolu Fatma Balcı Camii Civarı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde