Hedef YKS Projesi Çalışmalarımız

20.02.2024 78

Okulumuz; Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2020'den bu yana HEDEF YKS programına dahil edilmiştir. Bu kapsamda, okulumuzda planlı bir şekilde YKS' ye yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. 

22-26 Ocak 2024 ara tatil döneminde HEDEF YKS Proje kapsamında okulumuzda 5 günlük Kamp - Etüt Programı düzenlenmiştir. Sabah 09.00'da başlayıp akşam 16.00,da biten programda günlük 6 saat ders çalışma hedeflenmiştir. 

Katılımda gönüllülük esas alındığı Kış Kampı Programımıza 14 öğrenci 12. Sınıflardan , 15 öğrenci 8. Sınıflardan katılmıştır. 5 gün boyunca her sabah ilk ders ve öğlenden sonra ilk ders düzenli yoklama alınmış, öğrenci velilerine anlık - günlük devam /devamsızlık bilgileri verilmiştir. 

Program boyunca HEDEF YKS komisyonu ve okul idaresi olarak öğrencilerimize günlük ikramlar yapılmıştır ( Çorba, meyve, kek, meyve suyu vs.) 

Öğrencilerimiz program boyunca okul idaremiz ve komisyondaki gönüllü öğretmenlerimiz tarafından takip edilip herhangi bir aksamaya ortam verilmeksizin çalışmalar tamamlanmıştır. 

26 Ocak Cuma kampın son günü öğrencilerimize performans değerlendirme testi yapılıp öğlenden sonra deneme analizi yapılmıştır. Gönüllülük esas katılım sağlayan öğrencilerimizin kamp boyunca istekli ve istikrarlı oldukları görülmüş, kamp sonlandırılırken olumlu geri dönütler alınmış, öğrencilerin programdan menmun ayrıldığı gözlemlenmiştir.

Hedef YKS Komisyonu olarak tatil kamplarının önümüzdeki dönemlerde tekrar yapılacağı kararı alınmış olup bu tip çalışmaların devam edeceği müjdesini öğrencilerimize vermiş bulunmaktayız. 

Okulumuz öğrenci ve velilerinin kıymetli bilgilerine sunarız.

Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi HEDEF YKS OKUL KOORDİNATÖRÜ

Sümeyya KARCI

İLETİŞİM

Adres:
BOĞAZİÇİ MAH. 95002. SK. AKŞEMSETTİN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 6A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ


Telefon
(344) 215 4772


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın